2009. január 4., vasárnap

Szexparazita avagy a gyilkos punci (2004)

Na, tehát ez igen komoly film, amivel erőteljesen hazudtam, csak hogy szebben induljon ez a cikk :) Egy remek kis japán horrorfilm ez, ami pont olyan, mint amit a cím alapján sejteni lehet, kicsit beteg, kicsit nevetséges, de mindenképp nézendő. Kiseichuu: kiraa pusshii az eredeti címe, ami majdnem ugyanaz, mint a magyar. Elég tetszetős egy filmcím, mi? Persze, hogy az, hülye aki másképp gondolja (de tényleg :)). Mindössze egy órás alkotás és hát elég amatőr meg ultra kicsi költségvetésből készült, ami egyébként nagyon jól áll.
A történet pedig úgy fest, hogy néhány kutató összeszed egy tavacskából egy fura halat, aminek fogazott vagina a neve. Ez a hal ugyanis befészkeli magát a petefészekbe és ott várja az arra tévedő hímszervet, hogy abból lakomázhasson (meg utána az egyéb szerveiből is, ha már egyszer nekállt a dolognak). Az összeszedett kis szörnyike viszont nem marad nyugton a dobozában, hanem áttörve a falát felszalad a rajta ülő nőbe, aki ettől elhalálozik. Ennyi az előzmény, majd ezután 5 fiatalt ismerhetünk meg, akik egy kisbusszal éppen vígan kirándulnak. Csakhogy lerobbannak és egyikőjüknél sincs térerő, így gyalog sétálni indulnak az erdőben, hogy valahol egy telefonfülkét találjanak. Fülkét azt nem, viszont a hegyoldalban egy lezárt ajtót találnak. Bemennek és ott egy komoly lakosztályra lelnek. Szétnéznek kicsit, találnak piát, aminek neki is esnek, meg kószálás közben egy fagyasztókamrát is kinyitnak… A nagy piálás alatt az egyik csaj elmegy fürdeni és miközben jól megbámulhatjuk a méretes melleit, megjelenik egy nő (mégpedi az a nő akibe az elején beugrott a kis szörnyecske), aki némán beszáll mellé a kádba és hirtelen lesmárolja amivel a parazitát bejutatja a csaj testébe. Mivel így sokáig elmarad, az egyik srác utánaindul, hogy megnézze mi van már vele. És hát persze jól megkívánják egymást, a kis parazita meg jót lakmározik. Ezután pedig a fiatalok szétszélednek, menekülnek, kefélnek és dulakodnak meg persze hullanak, komolyabb cselekmény itt már nincs. Van viszont egy nagyon vagány jelenet közben, mikor az egyik csaj felfegyverkezik, mint egy női Rambo, csavarhúzóval meg késsel és az elmaradhatatlan fejkendővel. Majd aztán véget ér a film és a befejezés az persze egyáltalán nem meglepő, de azért mégis jó.
Összességében véve remek szórakozást nyújt az egész alkotás, egy órát meg még egy gyengébb is megérne. Színészi játtékkal nem kell foglalkozni, az úgysincs, de van helyette pár méretes meztelen női mell =) Meg vér is akad elég (és a kettő kombinációja is, azaz véres mell... fincsiii) A kis parazita meg egész nagyra is megnő és olyankor úgy néz ki, mint egy elhízott zoknibáb, ami cseppet sem ijesztő, de jókat fal az emberekből és az meg mókás. Na, és a kiomló belek is inkább műanyagcsövekre hasonlítanak, viszont legalább sok van belőlük és még folytogatásra is használják, az se gyenge egy rész benne. Tehát egy könnyed szórakozás, sok erotikával meg sok vérrel, amit mindenkébb érdemes megnézni.
6/10

Letöltés:
http://adfoc.us/23820444194308

3 megjegyzés:

 1. Mindenképp nézze meg akinek mindegy mit néz, akinek elvárásai vannak egy film kapcsán annak nem ajánlom...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. japán horrorfilmektől semmit nem lehet elvárni... nagyon elvont többsége én már feladtam a jó japán horror keresésével...

   Törlés
  2. De, bármit el lehet várni, csak kell legalább egy minimális információ előtte, mert rengeteg fajta van szerencsére az ehhez hasonló elmebeteg cucctól, a kísértethistóriákon keresztül a natúr maszkos gyilkososig. Sokkal többféléből lehet válogatni. A legjobb horrornak én még mindig egy japán filmet tartok, illetve két japán filmet a két legjobbnak, pont az elvontságuk miatt :)

   Törlés