2011. február 25., péntek

Exitus Interruptus (2006)

Egy német agymenés, ami messzire kerülte a vásznat. Andreas Bethmann szüleménye tele van erőszakkal és erotikus, sőt néha pornó jelenetekkel. Főszereplője, Renee Pornero utóbbi szakmát már jól vágja :) De egyébként Bethmann is jó pár pornót és ehhez hasonló horrort csinált már, minőségi alkotásokat azonban nem igen fog soha az asztalra tenni :) Na, de ilyesmik is kellenek néha az embernek (talán).
Szóval, a főszereplő, Manuela elég keserű sorsú, ugyanis egy férfi egyszer elrabolta és sokáig fogva tartotta, miközben többször is megerőszakolta. A nőnek aztán sikerült megszöknie, s elrablójával végeznie. Összejött egy nővel, de az emlékek még kergetik és nem tud teljes életet élni (azért egy jó kis leszbikus pornójelenetre mindjárt az elején futotta tőle :)). Emiatt jár is egy pszichológushoz, viszont nagyon nehezen nyílik meg előtte is. Majd később jön a fordulat, mikor egy este elmennek szórakozni. A klub mosdójában ugyanis egy férfi elkapja Manuelát és el is cipeli onnan. (hogy mégis miként lehet egy klub wc-jébe csak úgy késelgetni és egy ájult nőt aztán nyakig véres kezekkel kivinni az rejtély, de ez történt...) A paliról aztán gyorsan kiderül, hogy ő az a pszichológus, akihez járt, s hogy a korábbi fogvatartójának az öccse. Így tehát a borzalmak újrakezdődnek számára...
Nos, keresgéljünk pozitívumot... hmm... néhol jó volt a zeneválasztás, na meg persze volt benne bőven meztelenkedés. Emellett egy két része emlékeztettet olyan klasszikusokra, mint a Psycho és a texasi láncfűrészes, azaz összelopkodták a beteg jeleneteket és előadták újra, jóval bénábban persze és kevésbé hangsúlyosabban. Kábé ennyi volt az amit értékelni lehetett. Egyébként pedig fejfájdító butaságok, hülyeségek és blődségek jellemzik az amúgy is gyenge sztorit :) Alig van benne hihető és komolyan vehető jelenet, pedig nem szánták viccesnek. A szereplők meg még rátesznek egy lapáttal a játékukkal. Elég jó szó erre a filmre a szar :) Maximum a cicik és puncik mutogatása miatt lehet érdemes megnézni, de hát arra meg ott vannak a pornók... :)
2/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése