2013. február 12., kedd

Visszatérés!

Sokáig szunnyadt a blog, de most felélesztem... Nem tudom milyen aktivitással (havi minimum egy posztot szeretnék), nem tudom meddig (ezt tényleg nem tudom), de újra itt vagyok a véletlenül idetévedt emberek számára. Aki pedig nem véletlenül (nem punci után kutatva... mert bizony ez a szó vonzza a legtöbbeket ide, hála a Szexparazita című filmről szóló írásomnak), azt tiszta szívből üdvözlöm és örülök, hogy van és hajrá, csak így tovább, díjazom az ízlését :)
Szóval, van itt nekem két megkezdett posztom, amit normálisan befejezni már nem fogok, viszont muszájnak érzem, hogy legalább említést tegyek róluk. Nem azért, mert annyira jó filmek, hanem mert rosszak és fura lény van mindkettőben :)
Ratman (1988)
Ebben egy félig ember, félig patkány lény gyilkolászik, a sztori pedig a kötelező sablon, miszerint egy tudós fejlesztette ki, majd elszabadul és ezt mindenki megjárja, a végén pedig a tökéletesen kiszámítható csavar sluszpoénként... Röhejes és szörnyű, akár ennyiben is összefoglalhatnám. Rengeteg logikai bukfenc van benne amellett, hogy az egész alapból úgy szar ahogy van, de legalább röhögni lehet rajta néha. A zene viszont jó, az tényleg remek, na meg a csupaszkodó nőszemélyek... egyébként viszont nem ajánlom, csak mazochistáknak.
Mansquito (2005)
Na, itt a tudósok egy világjárványt próbálnak megállítani és a kísérletezésre egy elítélt sorozatgyilkos lenne az alanyuk. Azonban ő idő előtt szökésre adja a fejét, aminek az a vége, hogy rárobban a sok vegyszer. Ettől pedig bizony átalakul egy humanoid szúnyoggá, ami golyóálló vázzal van ellátva így hiába engedik rá a különleges osztagot is, az csak öl és öl válogatás nélkül... Takács Tibor rendezte, aki sok szemetet letett már az asztalra, élvezhetőeket és élvezhetetleneket is. Ez egy egész nézhető filmje, bár egyértelműen rossz és röhejes. Ajánlani nem ajánlom, de ettől nem is tántorítanék el senkit :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése