2010. november 30., kedd

AM1200 (2008)


40 perces kis amcsi filmecske ez David Prior rendezésében (írta is), aki eddig csak dokumentumfilmekkel foglalkozott. A szereplőgárda, ami alig pár emberből áll, mindenféle tévésorozatokból igazolt le. Eric Lange kapott is érte egy kisebb díjat, a film maga pedig kettőt.

Sam Larson (Eric Lange) és Harry Jones (Ray Wise) egy bárban iszogatnak és beszélgetnek. Majd később Sam útnak indul kocsijával az éjszakában. Vezetés közben majd el alszik, erre bekapcsolja a rádiót és ahogy tekergeti, fog egy furcsa adást. Egy segélykérést, amit a KBAL Rádió AM1200 sugároz. Odaérve az autója lerobban, így mindenképp muszáj bemennie, hogy szétnézzen. Sötét és elég lepusztult az épület, a mélyén pedig egy lebilincselt ember, Johan Henry (John Billingsley). Sam próbálja tőle megtudakolni a történteket, a fickó azonban eléggé be van kattanva és rajta kívül van ott még valami más is, valami gonosz...
És a sztori vége (is) igazán remek, bátran neki lehet esni és kideríteni :) Kellemes hangulatú, jó zenét tettek alá. Röpke kis szórakozás, érdekes és üresjárat nélküli, jó lett ez na :)
8/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése