2010. október 21., csütörtök

Hunter Prey (2010)

Ultra kicsi költségvetésű sci-fi akció Sandy Collora-tól. Sok mindent még nem alkotott, de az Archangel-t és a Batman: Dead End-et (ebben Batman az Alienekkel és a Predatorokkal is szembekerül) érdemes megjegyezni. S én remélem, hogy ezen filmje után kap még bőven lehetőséget alkotni. Kicsit olyan ez, mintha Boba Fett vadászna a Tatooine-on Solo-ra :) Persze ez csak első ránézésre tűnik így, mert valójában jóval több van ebben.
Egy maroknyi katona vív lőpárbajt egy idegen fajjal, miután az tönkretette az űrhajójukat és lezuhantak egy ismeretlen bolygóra. A lény a faja utolsó példánya és bosszúból el akarja pusztítani az ő bolygójukat, mégis élve kéne elkapniuk. Igen szívós és alkalmazkodó teremtés, amellett, hogy remek harcos, így a maroknyi katona gyorsan megfogyatkozik. Hamar egy az egy elleni küzdelemmé válik és közben lassan fény derül jópár 'Miért?'-re...
Nos az akciók teljesen rendben vannak, a helyszínek, a maszkok és trükkök szintúgy. A történetben van néhány csavar, elég érdekesre sikerült és végig leköti az embert. A színészek is jól teljesítenek. Az előzetesben még némi kult-esély is látszott, az viszont nem lesz, de egy teljesen korrekt alkotás. Jól sikerült, jöhetne még néhány hasonló film. Aki nem bánja, hogy nem pörgős akciókkal van tele (pedig egy percre sem ül le), hanem inkább kalandos és a sztorin van a lényeg, az gyorsan szerezze be :) Meglepően jó lett.
7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése